Tässä resepti, jonka ansiosta voi vähentää ruoan hävikkiä (ainakin perunamuusipäivinä). Ohje on niin yksinkertainen, että kuka tahansa poropeukalo osaa valmistaa rieskat, kunhan muistaa tarkkailla etteivät rieskat pala uunissa. Oma perunamuusini sisälsi perunan lisäksi ruususuolaa, Luomu täysmaitoa ja voita. Kun muusi oli valmis, lisäsin siihen vielä raakaa sipulia. Omista perunarieskoistani tuli siis aika sipulisia, mikä ei ollut yhtään huono juttu, koska tykkään sipulista. :)
 

Perunarieskat-normal.jpg

4dl perunamuusia
3dl riisijauhoa
1 Luomu kananmuna

Sekoita ainekset keskenään. Muotoile taikinasta palloja ja litistä pallero rieskaksi pellille. Pistele haarukalla reikiä rieskoihin ja paista 250 asteessa, kunnes pinta on kauniin ruskea.