Syön usein lounaaksi edelliseltä päivältä jäänyttä ruokaa, mutta monesti ruokaa ei ole jäänyt yli ja kyhään itselleni lounasta sellaisista raaka-aineista mitä kaapeista sattuu löytymään. Hyvin usein tuloksena on munakas, koska se on niin helppo ja nopea valmistaa.
Juustomunakas ja katkarapuja.
Kinkku-juusto-tomaatti -munakas ja tuorekurkkua.
Kukkakaalia, tomaattia, kurkkua, viinirypäleitä ja leipäjuustoa.
Katkarapuja, keitettyjä kananmunia, salaattia, tomaattia ja salaatin päällä avokadoöljyä.
Kaikki yllämainitut esimerkit ovat erittäin täyttäviä, eivätkä sisällä lainkaan viljaa tai sokeria niinkuin esim. monet valmisruoat. Myöskin e-koodien määrä on nollassa tai erittäin vähäinen. Munakkaissa käytän aina luomumunia ja muutenkin yritän hyödyntää mahdolisimman puhtaita raaka-aineita.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.