Pari kuukautta uudenlaista elämää takana ja elämä hymyilee (ainakin useimmin). Olo on virkeä ja jaksan tehdä paljon enemmän asioita kuin ennen. En kiukustu enää jokaisesta pikkuasiasta (paitsi nälkäisenä) ja en ajattele enää jatkuvasti vain ruokaa niinkuin ennen. Myös paino on jatkanut laskuaan. Tämänhetkinen tiputus on 4,8kg! Jee! :) (Olo on niinkuin vyötäröltä olisi lähtenyt jo enemmänkin läskiä, mutta karu totuus paljastuu kun katsoo alaspäin ja silmissä näkyy vielä kauhea kumpu). Hassua että pelkällä ruokavaliomuutoksella voi saada painoa alaspäin, kun monesti kuvitellaan että laihtuminen edellyttää kauheaa treenausta tai itsensä kiduttamista jollakin kaalimehudietillä.

En ole moneen vuoteen ollut kunnon kuumeessa. Aina jos olen kipeä, kuume nousee korkeintaan vähän yli 0,5 astetta ja jämähtää siihen. Ja taudit kestävät aina todella pitkään. Viimeviikolla tulin kipeäksi ja kuume nousi parhaimmillaan 1,5 asteeseen. Kuumeen jälkeen meni päivä puolikuntoisena ja seuraavana päivänä olin taas kunnossa. Kerrankin tauti meni nopeasti ohi. :) olen miettinyt että voisiko olla mahdollista että kaikki sonta mitä olen syönyt, estäisi kuumeen nousun ja pitäisi kropassa tulehdustilaa päällä pidempään. Jotkut e-koodilliset aineet, glukoosifruktoosisiirappi yms. vaikuttavat aivojen toimintaan, niin kai tämmöinen voisi olla mahdollista?!

Minulla oli monesti tämän vuoden puolella huulissa jonkinlainen tulehdus. Huulet kutisivat ja punoittivat ja niistä vuosi kudosnestettä. Apteekissa sanottiin että kyse on stressiperäisestä vaivasta. Ruokaremontin jälkeen en ole kärsinyt kertaakaan tästäkään vaivasta. :)

Toistan taas itseäni, mutta en voi muuta kuin suositella ruokaremppausta kaikille! :)