Toiset käyvät Hesessä tai Mäkkärissä pikaruoalla, mutta tässä on tällainen"hieman" erilainen pikaruokavaihtoehto. Pikaruokaa se on siksi, ettei valmistukseen kulu kauhean kauaa aikaa. :)

Parsakaali
Kukkakaali
Katkarapuja pakasteesta
Purkillinen kermaviiliä
Sitruunamehua
Nippu tuoretta tilliä
Luomu rouhittua mustapippuria 
Himalajan ruususuolaa

Pilko kaalit pieniksi nupuiksi ja höyrytä ne kypsiksi. Kun olet saanut kaalit höyryttymään, ota jäiset katkaravut pakkasesta ja laita ne siivilään. Valuta päälle kylmää vettä, kunnes ravut ovat sulaneet. Jätä ravut valumaan siivilään. Hienonna tilli ja kaada kulhoon tillit, kermaviili, mausteet ja sitruunamehu sekä valuneet katkaravut. Sekoita ja tarjoile kypsien höyrytettyjen kaalien kanssa. Helppoa ja nopeaa (ja kaikenlisäksi vielä herkullistakin!). :)
 

pikaruoka-normal.jpg