Tämä kirja syventyy vielä enemmän maanantaisoturin ruokavalioon, kuin maanantaisoturit-kirja, josta kirjoitin viimeksi. Varpu Tavi osaa loistavasti kertoa sen, millaista ruokaa kannattaisi ihan oikeasti syödä ja mitä jättää kaupan hyllyyn. Ei ole yhdentekevää minkälaista proteiinia, hiilihydraattia tai rasvaa laittaa kurkustaan alas. Mitään edellämainituista ei tarvitse välttää kokonaan, kun keskittyy oikeanlaisiin raaka-aineisiin. Näin paino putoaa ja olo tuntuu hyvältä. :)

Kirjassa on erilaisia testejä, joilla voi testailla esimerkiksi kuinka siedät ja tarvitset hiihlihydraatteja, mikä on proteiinin tarpeesi, podetko rasvojen puutetta yms. Mukana on myös ruokaohjeita muun muassa myslipatukoiden ja erilaisten levitteiden tekoon. Lisäksi kirjassa on lueteltu 99 superruokaa ja kerrottu niiden terveysvaikutuksista ja vitamiini yms. sisällöstä.

Tämä opus kuuluu samaan sarjaan maanantaisoturit-kirjan kanssa, sillä jokaisen ihmisen kannattaisi lukea teos ainakin kerran läpi, vaikkei kärsisikään ylipainosta tai ruokavalion aiheuttamasta väsymyksestä yms. vaivoista. Voin luvata että sivuilta löytyy varmasti uutta tietoa ja vinkkejä kuinka saada elämä hymyilemään vieläkin leveämmin ja olo kohentumaan entisestään! :)
 

msoturin%20dietti-normal.jpg