Sain mieheltäni joululahjaksi rahaa, jolla ostaa itselleni kahvakuulia. Kävin hakemassa viimeviikolla Prismasta 6kg:n ja 8kg:n kuulan, sekä kahvakuulailuun tarkoitetut rannesuojat.

kuulasuojat-normal.jpg

Pienemmän kuulan mukana tuli kahvakuula-DVD, jossa on vähän yli 30min kestävä treeniohjelma, sekä muuta materiaalia. Levyllä näytetään monipuolisesti erilaisia liikkeitä mitä kuulalla voi tehdä, mutta koska kuulalla pystyy tekemään vaikka minkälaisia erilaisia liikkeitä, ei kaikkea ole saatu DVD:lle mukaan. Olen tehnyt dvd-treenin nyt pari kertaa (ja sen lisäksi reenannut muutamina päivinä itsekseni) ja täytyy kyllä sanoa että puolisen tuntia treenaamalla saa kyllä hienosti hien pintaan ja sykkeen nousuun. :)

kuulacd-normal.jpg

Nuorempana kävin paljon kuntosalilla ja olen miettinyt vuosikaudet sitä että olisi hienoa lähteä taas salille treenamaan. Kun on 1w lapsi, sekä viisi eläintä huollettavana sekä lenkitettävänä ja lähimmälle kuntosalille 16km matkaa, ei salille lähtö onnistu kauhean helposti. Nyt kun olen saanut ruokavalion kuntoon jättämällä syömättä viljat, sokerit ja lisäaineet, minulla on vihdoinkin energiaa ja intoa toteuttaa jonkinnäköistä lihaskuntoharjoittelua. Yritän kahvakuulailla silloin kun poikani nukkuu päiväunia. Kyllä on hienoa, kun saa taas nauttia treenaamisen tuottamasta lihaskivusta seuraavana päivänä. Treenistä johtuva lihaskipu on ainoa kipu mistä pidän. Ja sitä voin suositella muillekin! :)

kuulat-normal.jpg