Välipalaksi olen syönyt jogurttia erilaisilla lisäkkeillä. Olen tehnyt pääasiassa kahta eri versiota:

-Maustamatonta jogurttia, survottuja puolukoita, juoksevaa hunajaa, toco-jauhetta (useita ruokalusikallisia), vajaa t-lusikallinen spirulina-leväjauhetta. Päälle kuorimattomia seesaminsiemeniä.

-Maustamatonta jogurttia, hassel- ja saksanpähkinöitä, spirulina-leväjauhetta, toco-jauhetta ja päälle kuorimattomia seesaminsiemeniä.

Kumpikin versio maistuu mielestäni oikein hyvälle ja välipala on hyvin täyttävä. Pähkinä- ja leväinnostukseni koki tällä viikolla kolauksen, kun pojallani tuli ihoon atooppisia ihottumalänttejä (pojalla ja minulla on siis atooppinen iho). Lääkäri sanoi että varmuuden vuoksi kannattaa jättää ruokavaliosta hetkeksi kyseiset aineet, vaikkei ihottuma luultavasti johdukaan minun syömisistäni. Onneksi pääsen nauttimaan uusista herkuistani normaalisti taas viimeistään siinä vaiheessa kun lopetan pojan imetyksen.

Tässä kuvassa puolukkaista jogurttia.

puolukkajogurtti-normal.jpg

 

Tässä taas pähkinä-versiota.

viherjogurtti-normal.jpg