Tämä keitto on loistava ruokabudjetin venyttäjä. Kun tekee kerralla suuuren kattilallisen, niin siitä syö useaan otteeseen. :)

1,5 litraa vettä
2dl riisiä
Suippopaprika
Sipuli
700g maustamatonta broilerisuikaletta
Luomu currya
Valkopippuria
Mustapippuria rouhittuna 
Pala tuoretta inkivääriä 
450g pakastemaissia
Purkki ananasrenkaita liemineen
400ml purkki luomu kookosmaitoa 
Tuoretta korianteria
Tuoretta persiljaa
 

Laita kuumalle pannulle kookosöljyä ja heitä öljyyn runsaasti luomulaatuista currya. Freesaa currya hetki öljyssä (curry on rasvaliukoinen mauste ja siitä saa maut parhaiten irti rasvassa pyörittämällä). Lisää pannulle hienonnettu sipuli (itse tein suikaleita). Freesaa sipulia hetki ja lisää kanat. Kun kanasuikaleet ovat kypsyneet, lisää musta- ja valkopippuri, sekä hienonnettu inkivääri (mini chopper on taas mainio apuväline tähän). Laita vesi kiehumaan ja kaada kanat pannulta veteen. Kun vesi kiehuu, lisää riisit. Sekoita alkuvaiheessa muutamia kertoja, etteivät riisit jumahda kattilan pohjaan. Lisää hienonnettu persilja ja korianteri. Kun riisit ovat kiehuneet noin viitisen minuuttia, lisää pilkotut ananakset sekä paprikat, maissit ja kookoskerma. Anna kiehua kunnes riisit ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. 

kanas%C3%A5ppa-normal.jpg

Edes sähkökatko ei estä keiton tekemistä, kun keittämistä voi jatkaa puuhellalla. Sähköt katkesivat kun keitto oli melkein valmis, niin viimeistely tapahtui puuhellalla. :)