Tässä helppo laatikkoruoka, mikä maistuu ainakin meidän 1v 4kk pojalle siinä missä itsellekin. :)

850g porkkanoita
250g jauhelihaa (mieluiten luomua!)
Mustapippuria rouhittuna (luomu)
Pieni ripaus cayannepippuria (luomu)
Himalajan ruususuolaa
Sipuli (luomu)
Valkosipulinkynsiä (luomu)
Iso suippopaprika
Kolme tomaattia (luomu)
Paketti mustaa koskenlaskijaa
Täysmaitoa (luomu)
4 kananmunaa (luomu)

Ota jauheliha jääkaapista huoneenlämpöön. Kuori ja raasta porkkanat (itselläni on monitoimikone, jolla raastaa tuon määrän porkkanoita parissa minuutissa. Kätevää! :) ). Laita kuumalle paistinpannulle jauheliha, heitä joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Kun liha on kypsää, lisää mausteet. Heitä pannulle pilkotut suippopaprikat ja tomaatit. Anna paistua vielä pari minuuttia ja sekoita porkkanaraaste ja jauheliha-kasvismössö isossa uunivuoassa. Vatkaa kananmuna-maitoseos tasaiseksi ja kaada vuokaan. Leikkaa veitsellä koskenlaskija ohuiksi siivuiksi ja päällystä laatikko juustosiivuilla. Paista 200 asteessa noin tunnin verran. 
 

porkkana-jauhelihalaatikko-normal.jpg