Oletko sinäkin maanantaisoturi? Haluat kovasti saada ylimääräiset kilot karistettua vyötäröltä, mutta kaapissa oleva keksipaketti himottaa niin, että päätät aloittaa dietin sitten ensiviikon maanantaina. Ja kun olet aloittanut nollakalorisen pussikeittodietin seuraavana maanantaina, viimeistään torstain kauppareissulla sorrut kaupassa karkkipussiin ja suklaalevyyn, jotka huutavat nimeäsi hyllystä. Onneksi pussikeittodiettiä voi jatkaa taas... ensi maanantaina. Kuulostaako tutulta? 

Maanataisoturit on loistava kirja jojolaihdutukseen sortuneille, jotka saavat ehkä muutaman kilon karistettua jollakin ihmedietillä, mutta hetken päästä kilot ilmestyvät korkojen kera takaisin. Kirja antaa vinkkejä ja neuvoja hiilihydraattitietoiseen ruokavalioon, joka siis tarkoittaa elämäntapamuutosta, ei mitään nollakalorista pussikeittodiettiä mitä kukaan ei pysty noudattamaan loppuelämäänsä. Itse olen syönyt mahdollisimman hiilihydraattitietoisesti nyt puoli vuotta ja aion todellakin jatkaa samalla linjalla jatkossakin! Nälkä ei todellakaan kurni vatsassa, kun syö kunnon raaka-aineista tehtyä laadukasta ruokaa.

Varpu Tavi on kirjoittanut ravitsemuksesta ja Kukka Laakso kertoo kahvakuulalla treenaamisesta kirjan loppupuolella. 

Vaikkei vyötäröltäsi löytyisi grammaakaan ylimääräistä ja tietäisit paljon ravitsemuksesta ja treenaamisesta, suosittelen silti lukemaan tämän kirjan, sillä sieltä löytyy varmasti vinkkejä, millä elämänlaatua saa parannettua entisestään. Todella loistava opus siis kyseessä, tykkään! :)

maanantaisoturit-normal.jpg