Tämän ruokayhdistelmän voi tarjota esimerkiksi alkuruokana. Munakasrulla tarjoillaan kylmänä, mutta kokeilin mikrottaa rullaa seuraavana päivänä ja se maistui oikein hyvälle myös lämpimänä. :)
 
lohit%C3%A4ytteinen%20munakasr-normal.jp
Jaahans... Kone kääntelee taas kuvia miten sattuu. :S
 
Pinaattinen munakasrulla lohitäytteellä:
 

100g tuoretta pinaattia (tai 150g pakastettua)

2dl Luomu-täysmaitoa
4 Luomu-kananmunaa
Pari desiä riisijauhoja
Ripaus suolaa
 
Pilko/sulata pinaatti. Sekoita taikinan ainekset ja kaada seos leivinpaperin päälle pellille. Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia. Kumoa kypsä munakaslevy toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
 
Puolikas purjosipuli
Ruukullinen tilliä hienonnettuna
250g-300g kylmäsavulohta
Purkki Creme Bonjour Cuisine valkosipuli ja yrttiä
 
Hienonna puhdistettu purjo ja tilli. Paloittele kirjolohi. Sekoita ainekset keskenään.
 
Levitä täyte munakaslevylle ja kääri rullalle niin, että saumapuoli jää alaspäin. Anna rullan vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoilua.
 
Tonnikalasalaatti:
 
2dl riisiä keitettynä
Pala purjoa
1 Luomu-omena
1tlk tonnikalaa paloina vedessä
Pakasteherneitä
(Valkosipulinkynsiä hienonnettuna)
 
1tlk kermaviiliä
1rkl sitruunamehua
1/2tl mustapippuria
1/2tl suolaa
1rkl sinappia
 
Leikkaa purjo viipaleiksi. Kuori ja kuutioi omena. Kuutioi tonnikala. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta kermaviili ja kaada kastike salaatin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
 
Lohit%C3%A4ytteinen%20p-munakasrulla-nor